Una Paloma Blanca

Una Paloma Blanca biedt taalonderwijs in 6 verschillende talen. De lessen worden gegeven door gediplomeerde en ervaren (inheemse) docenten. Elke cursus begint met een beoordeling van uw huidige kennis van de taal die u wilt leren of verbeteren. Voor elke taal hebben we de beste beschikbare...
meer...

Una Paloma Blanca biedt taalonderwijs in 6 verschillende talen. De lessen worden gegeven door gediplomeerde en ervaren (inheemse) docenten. Elke cursus begint met een beoordeling van uw huidige kennis van de taal die u wilt leren of verbeteren. Voor elke taal hebben we de beste beschikbare leermiddelen geselecteerd. Om de onderwijsmethode en visie te ondersteunen, wordt er gebruikt gemaakt van door Una Paloma Blanca ontwikkelde materialen waaronder tekst- en oefenboeken, spelletjes en audio- oefeningen.

Onderscheid met andere organisaties

Dit feit vormt de basis van onze methode van taalonderwijs. In onze lessen wordt over actuele zaken gepraat en oefenen we met educatieve spellen en de best beschikbare oefenboeken. De docenten van Una Paloma Blanca creeëren in de lessen een veilige omgeving waarin iedereen durft te vragen, antwoorden en vertellen. Bij Una Paloma Blanca willen we graag weten wat je wilt leren en waarom.
minder...

KwaliteitGecontroleerd door Blik op Werk op 23 december 201823 december 2018

Blik op Werk Keurmerk

Una Paloma Blanca is Aspirant Keurmerkhouder== Blik op Werk Tevredenheidsonderzoek ==
Una Paloma Blanca neemt deel aan het Blik op Werk Tevredenheidonderzoek. Bekijk hieronder de resultaten.

TevredenheidGecontroleerd door Blik op Werk op 23 december 201823 december 2018

Geen gegevens beschikbaar

Toelichting op het onderzoek

Het onderzoek is uitgevoerd door Stratus Marktonderzoek (onderdeel van Panteia). Het marktgemiddelde is gebaseerd op de scores van alle bedrijven die aan het tevredenheidsonderzoek hebben meegedaan.

Het onderzoek is uitgevoerd in de periode van 15 january 2018 tot 23 december 2018.

De tevredenheidresultaten van dit bedrijf zijn gebaseerd op onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van Blik op Werk. Het gaat hier om het oordeel van cliënten en opdrachtgevers over de kwaliteit van dienstverlening van Una Paloma Blanca.

Attentie: Op deze website staan de resultaten van de officiële tevredenheidsmetingen van Blik op Werk. Stichting Blik op Werk is niet verantwoordelijk voor (onjuiste) weergave ervan door derden.

SlagingspercentageGecontroleerd door Blik op Werk

Slagingspercentages

analfabeet%
laag opgeleid%
middelbaar opgeleid%
hoog opgeleid%

Bekijk de slagingspercentages in de auditrapportage.

Inburgerklassen

Maximum aantal studenten per klas:6 tot 10
Gemengde niveau's in de klas:nee
Instroom tijdens de cursus:ja

Opleidingsniveau en uurtarief

Opleidingsniveau's

Opleidingsniveau: Laag opgeleidUurtarief:   € 18,75
Opleidingsniveau: Middelbaar opgeleidUurtarief:   € 18,75
Opleidingsniveau: Hoog opgeleidUurtarief:   € 18,75

Diensten

Alle diensten behalve alfabetiseringstraject

Via Una Paloma Blanca is er een mogelijkheid om in drie vormen de taalcursus te volgen. Dit kan door jezelf in te schrijven voor een groepsles. Groepslessen zijn er dynamisch en doormiddel van spellen en het volgen van een boek leer je de Engelse taal snel. In totaal bestaat de cursus uit 12 lessen en één les duurt anderhalf uur.
Je kan ook de taal leren door je in te schrijven voor een duale cursus. Bij deze lesvorm heb je een gesprekspartner nodig. Tijdens de lessen kan je een boek volgen maar je kan ook alleen de focus leggen op het spreken van de taal. Dit ligt helemaal aan jullie, wat jullie wensen zijn. De cursus bestaat uit 12 lessen van één uur. Duale lessen kunnen op ieder willekeurig moment gestart worden. De laatste optie is de taal leren doormiddel van privé les. Het woord zegt het al privé les richt zich totaal op jou alleen en aan jou wensen. Privé lessen kunnen op ieder willekeurig moment gestart worden.

Doelgroep

Belangrijkste doelgroepen

== ==
Iedereen is welkom bij Una Paloma Blanca die interesse hebben in het leren van de Nederlandse taal. Wil je graag inburgeren in Nederland en moet je de benodigde Nederlandse taal diploma's daarvoor halen? Wij helpen je graag hiermee.

Contact

Vestigingen

P.C. Hooftlaan 12, 5611NV Eindhoven (route)
Antonio Gutierrez Rubio
0657895656
info@unapalomablanca.nl

Internetadres: http://www.unapalomablanca.nl

Aantal werknemers: 15
Aantal vestigingen: 1
Oprichtingsjaar: 2015