Taaltent Organisatie

Als het gaat om het leren van een taal, vertalingen of (taal)evenementen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook als u wilt inburgeren kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over het Blik op Werk Keurmerk.

Taaltent is een organisatie die zich bezighoudt met alles rondom taal en interactie...
meer...

Als het gaat om het leren van een taal, vertalingen of (taal)evenementen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook als u wilt inburgeren kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over het Blik op Werk Keurmerk.

Taaltent is een organisatie die zich bezighoudt met alles rondom taal en interactie. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen didactisch geschoold zijn en hun vak goed verstaan. Wij werken dan ook met mensen die verschillende onderwijsachtergronden hebben.

Ons motto is: Communicatie ‘maakt de man’.

Onderscheid met andere organisaties

In ons aanbod richten wij ons op maatwerk en verschillende werkvormen. Naast standaard methodes werken wij met door de jaren heen ontwikkeld lesmateriaal en oefenen wij veel door interactie. Wij geloven in het 'natuurlijk leren' proces en werken daar op verschillende manieren aan. Taaltent is een plaats waar veiligheid en vertrouwen de basis zijn voor het leren.
minder...

KwaliteitGecontroleerd door Blik op Werk op

Blik op Werk Keurmerk

Taaltent Organisatie is Aspirant Keurmerkhouder== Inspectie Toezicht in de Klas ==
Taaltent Organisatie werd in het kader van 'Toezicht in de Klas' door het kennisinstituut ITTA geïnspecteerd op de kwaliteit van didactiek en cursistenbegeleiding. Hieronder vindt u het bijbehorende rapport.
Bekijk het rapport

Blik op Werk Tevredenheidsonderzoek

Taaltent Organisatie neemt deel aan het Blik op Werk Tevredenheidonderzoek. Bekijk hieronder de resultaten.

TevredenheidGecontroleerd door Blik op Werk op

SlagingspercentageGecontroleerd door Blik op Werk

Slagingspercentages

analfabeet%
laag opgeleid%
middelbaar opgeleid%
hoog opgeleid%

Bekijk de slagingspercentages in de auditrapportage.

Inburgerklassen

Maximum aantal studenten per klas:6 tot 10
Gemengde niveau's in de klas:nee
Instroom tijdens de cursus:ja

Opleidingsniveau en uurtarief

Opleidingsniveau's

Opleidingsniveau: Laag opgeleidUurtarief:   € 17,50
Opleidingsniveau: Middelbaar opgeleidUurtarief:   € 14,50
Opleidingsniveau: Hoog opgeleidUurtarief:   € 14,50

Diensten

Inburgeringstraject

De lessen beslaan 42 weken. Tijdens dit traject komen alle onderdelen van de Nederlandse taal aan bod: lezen, schrijven, spreken en luisteren. Let op: KNM en ONA zijn geen onderdeel van de taallessen. Indien gewenst of nodig geacht, kan er een extra lesperiode met de cursist afgesproken worden. In deze periode is het mogelijk om te kiezen voor privélessen of semi-individuele lessen. De extra lesperiode kan voor verschillende doeleinden ingezet worden. Het oefenen van examens ter voorbereiding op het inburgeringsexamen of verdiepingslessen zijn voorbeelden die tot de mogelijkheden horen. Deze extra lesperiode maakt geen deel uit van het traject van 42 weken en zal dan ook daarbuiten gefactureerd worden.
De gekozen lesmethodes zijn zowel groeps- als lesafhankelijk. Het is daarom dan ook mogelijk dat er gebruik gemaakt wordt van meerdere methodes en/of kopieerbladen. Er zal zoveel mogelijk maatwerk geleverd worden.

Staatsexamen programma I

Staatsexamen Programma I is bedoeld voor mensen die willen werken of studeren op mbo-3 of -4 niveau. Het taalniveau van dit programma is B1. Dit niveau is gelijk aan taalniveau B1 van het Europees Referentiekader (ERK) / Common European Framework of Reference (CEFR). De inhoud en taken van het examen zijn gericht op situaties die voorkomen in opleiding, werk en het dagelijks leven op mbo-3 of -4 niveau.

Staatsexamen programma II

Staatsexamen Programma II is voor mensen die willen werken of studeren aan het hbo of de universiteit. Het taalniveau van dit programma is B2. Dit niveau is gelijk aan taalniveau B2 van het Europees Referentiekader (ERK) / Common European Framework of Reference (CEFR). De inhoud en taken van het examen zijn gericht op situaties die voorkomen in opleiding, werk en het dagelijks leven van hoogopgeleiden.

Taaltraject

Wij bieden de volgende taaltrajecten aan:

Taal en Theater
Taal en School
Computervaardigheden in NT2
Taal op de Werkvloer
Taal in Praktijk

Doelgroep

Belangrijkste doelgroepen

Taalleerders

De doelgroep voor onze cursussen bestaat uit anderstaligen die Nederlands moeten of willen leren. De cursisten die wij plaatsen moeten leerbaar en gealfabetiseerd zijn.

Contact

Vestigingen

Theemsweg 67, 3201 LT Spijkenisse (route)
C. Eraydin-Susam
0646246258
info@taaltent.nl

Internetadres: www.taaltent.nl

Aantal werknemers:
Aantal vestigingen: 1
Oprichtingsjaar: 2013