Kenniscentrum Tama Alphen B.V.

Kenniscentrum TAMA Alphen B.V. is een groeiend bureau voor talentontwikkeling en biedt verschillende diensten op het gebied van de Nederlandse Taal aan inburgeraars en niet-inburgeraars, waaronder NT2 en inburgeringscursussen en examentrainingen. Verder verzorgt TAMA ONA, oriëntatie op de...
meer...

Kenniscentrum TAMA Alphen B.V. is een groeiend bureau voor talentontwikkeling en biedt verschillende diensten op het gebied van de Nederlandse Taal aan inburgeraars en niet-inburgeraars, waaronder NT2 en inburgeringscursussen en examentrainingen. Verder verzorgt TAMA ONA, oriëntatie op de Nederlandse arbeidsmarkt, waar u optimaal wordt voorbereid op het ONA examen. TAMA zorgt ook voor het taalvaardiger maken van anderstalige werknemers in de regio.

Ons aanbod::
• Inburgering via Blended Learning (A0 t/m B2, ONA, KNM)
• Inburgeringstrajecten (waaronder ONA)
• Taalcursussen Nederlands NT2
• Taalcursussen Nederlands over de werkvloer
• Beroepsgerelateerde cursussen en bijscholing
• Maatwerk inburgeringscursus (individueel) tegen hoger tarief

De diensten van TAMA zijn gericht op het optimaliseren van de door u beoogde doelen in de breedste zin van het woord. We richten ons vooral op uw mogelijkheden en wensen. Samen met u gaan we aan de slag om uw doel te bereiken.

Onderscheid met andere organisaties

Wij willen graag dat u ook kiest voor ons bedrijf als het gaat om adviezen, oplossingen en het verzorgen van re-integratie trajecten. Dit is waarom u voor TAMA zou moeten kiezen:

• Leren in uw eigen tempo
• Cursus kan volledig online gevolgd worden
• Studeren 24/7 mogeljk
• Betrokken docenten
• Klantgerichtheid “ geen cliënt is hetzelfde”
• Flexibele en correcte dienstverlening
• Maatwerk en adviestrajecten speciaal voor uw specifieke behoeften en ambities.
minder...

KwaliteitGecontroleerd door Blik op Werk op 10-01-201910-01-2019

Blik op Werk Keurmerk

Kenniscentrum Tama Alphen B.V. is in het bezit van het Blik op Werk Keurmerk met drie sterren
Kenniscentrum Tama Alphen B.V. heeft de volgende resultaten behaald (in vergelijking tot de normen van het Blik op Werk Keurmerk).
Download het rapport

Inspectie Toezicht in de Klas

Kenniscentrum Tama Alphen B.V. werd in het kader van 'Toezicht in de Klas' door het kennisinstituut ITTA geïnspecteerd op de kwaliteit van didactiek en cursistenbegeleiding. Hieronder vindt u het bijbehorende rapport.
Bekijk het rapport

Blik op Werk Tevredenheidsonderzoek

Kenniscentrum Tama Alphen B.V. neemt deel aan het Blik op Werk Tevredenheidonderzoek. Bekijk hieronder de resultaten.

TevredenheidGecontroleerd door Blik op Werk op 10-01-201910-01-2019

Dienstverlening gericht op:ScoreAantal respondentenMarktgemiddelde
Inburgeringscursussen en duale trajecten7,6758,1

Download het volledige onderzoeksrapport 2018/2019
Download het volledige onderzoeksrapport 2017/2018
Download het volledige onderzoeksrapport 2016 / 2017

Scores van opdrachtgevers

Dienstverlening gericht op:ScoreAantal respondentenMarktgemiddelde
Totaal -

Toelichting op het onderzoek

Het onderzoek is uitgevoerd door Stratus Marktonderzoek (onderdeel van Panteia). Het marktgemiddelde is gebaseerd op de scores van alle bedrijven die aan het tevredenheidsonderzoek hebben meegedaan.

Het onderzoek is uitgevoerd in de periode van 16 september 2018 tot 30 august 2019.

De tevredenheidresultaten van dit bedrijf zijn gebaseerd op onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van Blik op Werk. Het gaat hier om het oordeel van cliënten en opdrachtgevers over de kwaliteit van dienstverlening van Kenniscentrum Tama Alphen B.V..

Attentie: Op deze website staan de resultaten van de officiële tevredenheidsmetingen van Blik op Werk. Stichting Blik op Werk is niet verantwoordelijk voor (onjuiste) weergave ervan door derden.

SlagingspercentageGecontroleerd door Blik op Werk

Slagingspercentages

analfabeet67%
laag opgeleid63%
middelbaar opgeleid73%
hoog opgeleid88%

Bekijk de slagingspercentages in de auditrapportage.

Inburgerklassen

Maximum aantal studenten per klas:11 tot 15
Gemengde niveau's in de klas:nee
Instroom tijdens de cursus:nee

Opleidingsniveau en uurtarief

Opleidingsniveau's

Opleidingsniveau: AnalfabeetUurtarief:   € 12,50
Opleidingsniveau: Laag opgeleidUurtarief:   € 19,53
Opleidingsniveau: Middelbaar opgeleidUurtarief:   € 19,53
Opleidingsniveau: Hoog opgeleidUurtarief:   € 15,00

Diensten

Inburgeringstraject

Trajecten vanaf A0 t/m B2, ONA en KNM

TAMA verzorgt in Alphen aan den Rijn inburgeringscursussen op maat. De cursussen worden gegeven in een groep van maximaal twaalf cursisten. TAMA heeft bewust gekozen voor kleine groepen om zo expliciet aandacht te kunnen besteden aan de kwaliteit van de lessen. De lessen zijn ook pure groepslessen met een docent; dat wil zeggen dat de cursisten niet achter een computer gezet worden om ‘zelfstandig’ te werken.Uit de praktijk blijkt dat deze benadering werkt: het slagingspercentage is hoog. De lessen sluiten aan bij de recente ontwikkelingen rondom de Wet Inburgering. In de lesprogramma’s ligt het accent op veel interactie en een duidelijke koppeling met praktijksituaties die voor de inburgeraars van belang zijn om het inburgeringsdiploma te halen.

De trajecten kunnen ook volledig online worden gevolgd, via Blended Learning. Curisten volgen de lessen via e-learning met persoonlijke ondersteuning van betrokken docenten en een actief supportteam.

Taaltraject

Taaltraining Nederlands voor anderstaligen (alle niveaus):
TAMA verzorgt praktische Nederlandse lessen in het spreken en schrijven van het Nederlands voor anderstaligen in de breedste zin van het woord . De cursussen variëren van privélessen tot groepslessen en van lessen van korte tot lange duur. Daarnaast biedt TAMA incompany taaltrainingen aan die op maat worden gemaakt.

Individuele cursus Nederlands voor anderstaligen
TAMA biedt individuele lessen aan voor cursisten met specifieke wensen en leerdoelen. Een trainer van het TAMA stelt een trainingstraject samen met de cursist na een intakegesprek. Afhankelijk van het niveau en einddoel wordt een lesprogramma samengesteld voor een optimale afstemming van de wensen van de cursist. Een lesprogramma kan bijvoorbeeld bestaan uit : leesvaardigheid, uitspraak, luistervaardigheid, spreekvaardigheid en schrijfvaardigheid.

Taal voor werknemers

Kenniscentrum TAMA helpt werkgevers hun medewerkers te ondersteunen bij het verbeteren van hun kennis van de Nederlandse taal, zowel NT1 als NT2. De lessen kunnen in onze leslocaties of bij de werkgever in company worden gegeven. Wij richten ons erop alle mogelijke (taal)barrières op te heffen. Dit doen we vanuit de volgende visie: Kleinschaligheid en flexibiliteit; Betrokkenheid en goede sfeer; Kwaliteit en deskundigheid; Persoonlijke benadering en betrouwbaarheid; Resultaatgerichtheid en Contact.

Doelgroep

Belangrijkste doelgroepen

Anderstaligen

Iedereen die Nederlands als tweede taal (NT2) wil leren, om contact te leggen met Nederlanders, een baan te vinden, of om te studeren.

Laaggeletterden

Volwassenen met Nederlands als moedertaal maar onvoldoende vaardigheden met name op het gebied van lezen en schrijven.

Contact

Vestigingen

Hoogkarspelstraat 4, 2547 LR Den Haag (route)
Lilian Tebi
06-22830861
info@tamagroep.nl

Europalaan 16, 2408 BG ALPHEN AAN DEN RIJN (route)
Lilian Tebi
0850293900
info@tamagroep.nl

Internetadres: www.tamagroep.nl

Aantal werknemers: 2
Aantal vestigingen: 2
Oprichtingsjaar: 2009