Haagse Taalschool B.V.

Bent u inburgeringsplichtig of wilt u vrijwillig inburgeren? Kom dan bij Haagse TaalSchool een cursus volgen die opleidt voor het inburgeringsexamen.

Iedereen moet kunnen meedoen in onze maatschappij. Hierdoor is het heel belangrijk dat u zelfstandig bent en leert wat nodig is om te wonen en te...
meer...

Bent u inburgeringsplichtig of wilt u vrijwillig inburgeren? Kom dan bij Haagse TaalSchool een cursus volgen die opleidt voor het inburgeringsexamen.

Iedereen moet kunnen meedoen in onze maatschappij. Hierdoor is het heel belangrijk dat u zelfstandig bent en leert wat nodig is om te wonen en te werken in Nederland.

Het is niet goed als u niet kunt bereiken wat u graag wilt, omdat u de Nederlandse taal niet genoeg beheerst. Als u de taal spreekt kunt u gemakkelijker werk vinden of een opleiding volgen.
Bij Haagse Taalschool bent u aan het juiste adres voor een inburgeringscursus. Wij kunnen u helpen om een betere plek te krijgen in de maatschappij.

Nederlands leren kan iedereen, dus u ook. Wij helpen u de taal te leren op de manier die het beste bij u past. Alles wat u in de lessen leert, kunt u direct toepassen in de praktijk en langzamerhand zult u ook een plek hebben in onze maatschappij.

Onderscheid met andere organisaties

Haagse Taalschool onderscheidt zich van andere organisaties op basis van onderstaande punten:
* Voordat u een cursus inkoopt, nodigen wij u uit voor een persoonlijk adviesgesprek
* Tijdens het persoonlijke adviesgesprek bespreken wij ook uw beoogde einddoel
* Wij bieden u een cursus die nauwkeurig is afgestemd op uw taalniveau, leerstijl en einddoel.
* Veilige omgegeven waarin u zich volledig kunt richten op het leerproces
* Kleinschalige groepen
* Gecertificeerde docenten met ervaring
minder...

KwaliteitGecontroleerd door Blik op Werk op 16 march 201916 march 2019

Blik op Werk Keurmerk

Haagse Taalschool B.V. is Aspirant Keurmerkhouder== Blik op Werk Tevredenheidsonderzoek ==
Haagse Taalschool B.V. neemt deel aan het Blik op Werk Tevredenheidonderzoek. Bekijk hieronder de resultaten.

TevredenheidGecontroleerd door Blik op Werk op 16 march 201916 march 2019

Geen gegevens beschikbaar

Toelichting op het onderzoek

Het onderzoek is uitgevoerd door Stratus Marktonderzoek (onderdeel van Panteia). Het marktgemiddelde is gebaseerd op de scores van alle bedrijven die aan het tevredenheidsonderzoek hebben meegedaan.

Het onderzoek is uitgevoerd in de periode van 15 april 2018 tot 16 march 2019.

De tevredenheidresultaten van dit bedrijf zijn gebaseerd op onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van Blik op Werk. Het gaat hier om het oordeel van cliënten en opdrachtgevers over de kwaliteit van dienstverlening van Haagse Taalschool B.V..

Attentie: Op deze website staan de resultaten van de officiële tevredenheidsmetingen van Blik op Werk. Stichting Blik op Werk is niet verantwoordelijk voor (onjuiste) weergave ervan door derden.

SlagingspercentageGecontroleerd door Blik op Werk

Slagingspercentages

analfabeet%
laag opgeleid%
middelbaar opgeleid%
hoog opgeleid%

Bekijk de slagingspercentages in de auditrapportage.

Inburgerklassen

Maximum aantal studenten per klas:11 tot 15
Gemengde niveau's in de klas:nee
Instroom tijdens de cursus:ja

Opleidingsniveau en uurtarief

Opleidingsniveau's

Opleidingsniveau: AnalfabeetUurtarief:   € 9,70
Opleidingsniveau: Laag opgeleidUurtarief:   € 10,40
Opleidingsniveau: Middelbaar opgeleidUurtarief:   € 10,40
Opleidingsniveau: Hoog opgeleidUurtarief:   € 10,40

Diensten

Alfabetiseringstraject

Bent u in uw eigen land niet of nauwelijks naar school geweest of beheerst u het alfabet onvoldoende? Wilt u leren om eenvoudige teksten in het Nederlands te lezen en te schrijven? Doe dan de cursus alfabetisering. Nederlands lezen, schrijven, spreken en luisteren; dat zijn de vaardigheden die u in deze cursus leert.

Inburgeringstraject

De inburgeringscursus is bedoeld voor verplichte en vrijwillige inburgeraars. Voor verplichte inburgeraars geldt dat u volgens de Nederlandse wet moet inburgeren. Dit betekent dat u de Nederlandse taal moet beheersen op niveau A2. Maar ook dat u de gebruiken, normen en waarden in Nederland kent. U bent voor de wet ingeburgerd als u het inburgeringsdiploma hebt behaald. Bij ons krijgt u een uitstekende voorbereiding op het inburgeringsexamen.

Staatsexamen programma I

Tijdens deze cursus, leert u de Nederlandse taal tot het niveau dat u nodig heeft om aan Staatsexamen I deel te nemen. Ook bereiden we u voor op dit examen. Wanneer u het examen behaalt, heeft u een diploma waarmee u toegang krijgt tot een MBO opleiding.

Staatsexamen programma II

Tijdens deze cursus, leert u de Nederlandse taal tot het niveau dat u nodig heeft om aan Staatsexamen II deel te nemen. Ook bereiden we u voor op dit examen. Wanneer u het examen behaalt, heeft u een diploma waarmee u toegang krijgt tot een HBO opleiding of universiteit.

Doelgroep

Belangrijkste doelgroepen

Inburgeringsplichtige en vrijwilllige inburgeraar

Bent u inburgeringsplichtig of wilt u vrijwillig inburgeren? Kom dan bij Haagse Taalschool een cursus volgen die opleidt voor het inburgeringsexamen.

Contact

Vestigingen

Zinkwerf 12C, 2544 EE Den Haag (route)
06 40 95 04 92
haagsetaalschool@gmail.com

Internetadres: voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar haagsetaalschool@gmail.com

Aantal werknemers: 1
Aantal vestigingen: 1
Oprichtingsjaar: 2018